aanbouw dakramen

Contact

phone

06 452 755 27

complete verbouwing Leiderdorp

banner
banner
banner
banner
banner

complete verbouwing Leiderdorp

"We zijn enorm blij met het eindresultaat en genieten nog iedere dag van ons droomhuis."

Omschrijving '

De bewoners van deze woning in Leiderdorp zagen dat het huis veel potentiehad. Met niet al te grote ingrepen hebben we een  heel nieuwe stijl aan de woning gegeven. Door de gemetselde schoorsteen af te werken met betonstuc, al het donker getint glas te vervangen door helder glas en alle kozijnen wit te maken in plaats van bruin werd het al een hele andere woning. Daarnaast is er superluxe keuken vervaardigd met ombouw voor de keukenapparatuur, hebben we een washok en badkamer samengevoegd tot één grote badkamer en zijn alle oude radiatoren vervangen. De installatie van een nieuwe cv kast en ventilatie-unit. De muren zijn gestuct en gespoten met een afneembare latex van Sigma, overal nieuwe vloeren en plinten. Ook hebben we diverse meubels vervaardigd, onder andere een barblad bij de keuken, televisiemeubel rond de haard en een lange zitbank voor bij de eettafel. We zijn erg blij met het resultaat.

'

Referentie '

Wij waren direct gecharmeerd van dit huis, maar het was wel gedateerd. Na goede referenties hebben wij voor "van Heugten Bouw" gekozen om onze wensen te realiseren. In 7 weken tijd is er veel werk verricht door Michiel, Jan en zijn onderaannemers en is ons hele huis aangepakt. Bij een verbouwing kan er altijd wat mis gaan, maar dit is professioneel en naar tevredenheid opgelost. Michiel en Jan zijn flexibel en zeer prettig in de omgang. We zijn enorm blij met het eindresultaat en genieten nog iedere dag van ons droomhuis.

'

complete verbouwing Leiderdorp

woonkamer

complete verbouwing Leiderdorp

Wanneer er zo rigoureus verbouwd wordt kunnen er veel zaken makkelijker worden meegenomen. Zo is er gekozen om in samenwerking met een binnenhuisarchitect een lichtplan te maken en de kabels ed. op de juiste plekken te plaatsen. 

Het is natuurlijk fantastisch als je kunst of meubels mooi weet uit te lichten. Dit zijn zaken die je later nooit meer zo mooi kan krijgen. We willen niet dat er later opbouw gootjes over de mooi gestucte wand of plafond loopt.