aanbouw dakramen

Contact

phone

06 452 755 27

verbouwing van souterrain

banner
banner
banner

verbouwing van souterrain

"Michiel heeft bij ons naar volle tevredenheid een grote kamer gesplitst in twee kinderkamers, een nieuwe badkamer aangelegd en de CV ketel vernieuwd en verplaatst."

Omschrijving '

We mochten een souterrain verbouwen in hartje Lombok. Van één grote kamer, hebben we twee nieuwe kamers gemaakt. Om in de stijl van het huis te blijven hebben we bijvoorbeeld gezocht naar een oude deur, en gevonden! Na een flinke restauratie sloot deze perfect aan. Ook de volledige badkamer is totaal vernieuwd, na het slopen en het verwijderen van de 25 cm dikke betonvloer, kon het opbouwen beginnen. De vloer is opnieuw gestort met de gewenste isolatieplaten daaronder, klaar voor een overzichtelijke badkamer met veel ruimte.

 

'

Referentie '

Michiel heeft bij ons naar volle tevredenheid een grote kamer gesplitst in twee kinderkamers, een nieuwe badkamer aangelegd en de CV ketel vernieuwd en verplaatst.

Hij dacht van begin tot eind mee over hoe onze wensen het beste konden worden gerealiseerd en bracht hierbij verschillende goede ideeën in waar wijzelf niet aan hadden gedacht. De werkzaamheden zelf zijn goed en naar wens verlopen. De communicatie tijdens de verbouwing was erg prettig:  elke dag is aangegeven wat er is gebeurd en wat er de dag erop zou gebeuren. Samenvattend: wij zijn erg tevreden over zowel het resultaat als proces

 

'

verbouwing van souterrain

badkamer modern4

verbouwing van souterrain

Bij deze verbouwing is de gehele etage aangepakt. Op deze manier krijg je eenheid en kunnen we alles met dezelfde hand aftimmeren.

 

Eén stijl wordt doorgevoerd en je kan meteen alle installaties vernieuwen. Dit doe je daarna vaak nooit meer.