aanbouw dakramen

Contact

phone

06 452 755 27

complete verbouwing Reeuwijk

banner
banner
banner
banner

complete verbouwing Reeuwijk

"EN MET EEN PRACHTIG RESULTAAT! HET IS GEWORDEN ZOALS WE VOOR OGEN HADDEN."

Omschrijving '

Dit is nu een typisch voorbeeld van een goed gehandhaafde, maar gedateerde woning. Je kan zien dat altijd alles netjes is onderhouden en 30 jaar ongewijzigd is gebleven. Vroeger toen men een huis compleet verbouwd was dit het resultaat. Maar met een nieuwe generatie ook een nieuwe uitstraling. Alle wensen worden besproken en vastgelegd. Het huis kreeg een grondige make-over: compleet nieuwe cv-installatie, totaal vernieuwde elektrische installatie incl. data CAT 6  internetkabels. Nieuwe plafonds, wanden, vloeren, keuken, ventilatie, openslaande deuren en ga zo maar door....

Aan zo’n project werken veel partijen aan mee en zij hebben hun ruimte nodig en een duidelijke planning. Ik zorg ervoor dat dit soepel verloopt en dat alles op tijd af is !

 

'

Referentie '

Recent hebben wij een jaren ’70 huis gekocht dat nog in originele staat was: overal schrootjes, enkel glas, bruin en groentinten en verouderde elektra e.d. Van Heugten Bouw heeft de uitdaging aangenomen om er ons droomhuis van te maken. Michiel van Heugten heeft oog voor detail, komt met oplossingen en is een prettig persoon om mee samen te werken. Van te voren hebben we geprobeerd een planning te maken en drie intensieve maanden zijn ze bezig geweest. En met een prachtig resultaat! Het is geworden zoals we voor ogen hadden.

 

'

complete verbouwing Reeuwijk

reeuwijk8

complete verbouwing Reeuwijk

Naast mijn werk worden ook onderdelen gekocht bij andere leveranciers. Noem bijvoorbeeld een vloer, keuken of badkamer. Daarnaast wordt er misschien gewerkt met een bevriende onderaannemer.

 

Op het moment van de opdracht leg ik contact met de betrokken partijen en stem ik de planning met hun af. Verbouwen is samenwerken. Ik zet mijn tanden in ieder project. Regeren is vooruitzien.