opbouw lombok banner2

Contact

phone

06 452 755 27

KANTOOR SPARRENDREEF

banner
banner
banner

KANTOOR SPARRENDREEF

"we zijn erg blij met michiel en zijn mannen"

Omschrijving '

Een vrijstaand atelier met speciale wensen wat betreft de uitstraling. Het gebouw kon niet (te) groot worden, maar het was wel helemaal duidelijk wat er in moest komen zoals: bureau, werkbank, polijsthoek, bespreektafel etc. Daarnaast werd er aan  de rechterzijde nog een berging gewenst en er moest een grote vliering komen voor de opslag. In samenwerking met een bouwkundig tekenaar zijn we tot een mooi ontwerp gekomen.

 

'

Referentie '

Van Heugten Bouw heeft in 6 weken tijd een casco gebouw neergezet in onze achtertuin. Om de kosten te drukken, heb ik gekozen voor tweedehands dakpannen. Dat was geen enkel probleem voor van Heugten Bouw. Ik wilde een bijzondere gevel bekleding en zo vond ik dit verduurzaamd essenhout bij een Belgisch bedrijf. Ook dat was geen probleem voor Michiel, hij heeft contact opgenomen met het bedrijf en het materiaal besteld. Het eindresultaat is fantastisch, we zijn erg blij met Michiel en zijn mannen.

'

KANTOOR SPARRENDREEF

atelier3

KANTOOR SPARRENDREEF

Bij het maken van een opbouw moeten er veel keuzes gemaakt worden. Er zijn zoveel soorten materiaal op de markt. Deze keuzes hebben alles te maken met de uiteindelijke duurzaamheid en kwaliteit. De juiste Rc waarde is belangrijk voor het comfort van de bebouwing. Welk isolatiemateriaal, kozijnhout, betimmeringen, (hout of kunststof ), dakbedekkingen.

 

 

In dit proces begeleid ik jullie, daarin geef ik duidelijk aan wat de voor- en nadelen zijn van iedere keuze. Op deze manier wordt het precies de uitbouw of dakopbouw die jullie in gedachten hebben.