opbouw lombok banner2

Contact

phone

06 452 755 27

OPBOUW ARNOLDUS ROTTERDAMSTRAAT

banner
banner
banner

OPBOUW ARNOLDUS ROTTERDAMSTRAAT

"WE ZIJN HEEL ERG BLIJ MET HET EINDRESULTAAT EN UITEINDELIJK HEEFT MICHIEL ONS OOK NOG ALS REDDER IN NOOD GEHOLPEN MET HET AANLEGGEN VAN EEN NIEUWE RIOOLBUIS IN DE KRAAMWEEK NA DE GEBOORTE VAN ONZE ZOON"

Omschrijving '

Van puntdak naar plat dak. Dat was de opdracht. Van kleine zolderkamer naar een ruime volwaardige verdieping. Een slaapkamer met kunststof kozijnen en elektrische zonwering. Een lichtkoepel boven het trapgat. Prachtig al dat licht tot beneden in de hal aan toe. Verder is er een kleine wasruimte gecreëerd, die met schuifdeuren is af te sluiten. Mooi project en met name omdat de kraan al het zware spul zo het dak op hees. Dat zijn de mooie dingen om mee te werken.

'

Referentie '

Voor een opbouw op ons huis benaderden we in 2014 Michiel. Na twee offertes kozen we uiteindelijk voor Michiel omdat hij heel erg met ons mee dacht en hielp met het bedenken van oplossingen. Zijn aanpak was zeer professioneel en eerlijk. Hij is noch in de prijs, noch in de tijdsplanning over hetgeen hij aanvankelijk aanbood heen gegaan.  We zijn heel erg blij met het eindresultaat en uiteindelijk heeft Michiel ons ook nog als redder in nood geholpen met het aanleggen van een nieuwe rioolbuis in de kraamweek na de geboorte van onze zoon.

 

 

'

OPBOUW ARNOLDUS ROTTERDAMSTRAAT

opbouw lombok8

OPBOUW ARNOLDUS ROTTERDAMSTRAAT

Bij een opbouw is er veel aandacht voor de planning en logistiek. Zo zal het weer nauwlettend in de gaten worden gehouden als het dak eraf gaat. Indien nodig worden hijskranen ingezet. De opbouw moet zo snel mogelijk wind en waterdicht.

 

Elke dag zorgen wij voor een waterdichte afsluiting. In de meeste gevallen komt de dakdekker nog de eerste week. Na deze week worden de muren opgetrokken en de kozijnen/ glas geplaatst. Daarna kan de afwerking beginnen aan de binnenkant.