opbouw lombok banner2

Contact

phone

06 452 755 27

AANBOUW MET VERDIEPING

banner
banner
banner

AANBOUW MET VERDIEPING

"volgt nog"

Omschrijving '

Deze opdrachtgever had al het nodige aan voorbereidingen gedaan. De tekeningen lagen al op de plank. Dat is een prettige start voor een goede offerte. Zo waren er al diverse beslissingen genomen. Deze opdrachtgever komt zelf uit de installatiewereld en wist goed wat hij wilde. Er zou dus een nauwe samenwerking zijn met de opdrachtgever. Dit is naar mijn idee heel goed verlopen. Door deze efficiënte aanpak heeft de totale bouw maar 6 weken hoeven duren.

 

'

Referentie '

volgt nog 

 

'

AANBOUW MET VERDIEPING

DALFSEN AF VOORKANT

AANBOUW MET VERDIEPING

Van tevoren zijn er berekeningen gemaakt wat betreft de fundering. Wij bekijken ten alle tijden of deze aanpak ook in de praktijk werkt. Net in dit gedeelte van de grond zat veel zachte klei. Er is direct contact gezocht met de constructeur.

 

Het plan werd omgegooid. Twee dagen later waren we aan het heien want het eerst plan om direct op zand te funderen bleek niet mogelijk. De draagkrachtige grondlagen zaten hier op 7 meter diepte. Wij gaan alleen voor de beste constructies. Door een goede samenwerking  met constructeur en architect wordt altijd gekozen voor de beste beslissing.