badkamer utrecht

Contact

phone

06 452 755 27

LUXE BADKAMER UTRECHT OOST

banner
banner
banner
banner

LUXE BADKAMER UTRECHT OOST

"De samenwerking met Michiel van Heugten was prettig en professioneel"

Omschrijving '

Een bijzondere badkamer en toilet verbouwing in Utrecht Oost. Er is  gekozen voor een antraciet grijze vloer tegel tevens ook wandtegel. Omdat de wand en vloertegel hetzelfde zijn kunnen de voegen doorlopen. Het resultaat is prachtig. De vlakke delen bij het bad en toilet zijn afgewerkt met zwart graniet, dit geeft een extra luxe afwerking. Verder is er in de doucheruimte gekozen voor een nis met dimbare verlichting. Dit geeft net dat beetje extra sfeer in deze donkere badkamer. Zo is alles in balans !

 

 

'

Referentie '

Wij zijn ontzettend blij met onze mooie luxe badkamer. De samenwerking met Michiel van Heugten was prettig en professioneel. Hij luisterde goed naar wat wij wilden en bracht ideeën in om onze badkamer nog mooier en prettiger in gebruik te maken. Michiel was makkelijk telefonisch te bereiken en is ook na het afronden van de badkamer verschillende keren vrijblijvend langsgekomen om mee te denken over andere klusvragen.  

We raden Van Heugten bouw bij iedereen aan!

 

'

LUXE BADKAMER UTRECHT OOST

badkamer utrecht1

LUXE BADKAMER UTRECHT OOST

Tijdens de badkamer verbouwing kan er niet worden gedoucht. Hiervoor moet tijdelijk een andere oplossing worden gezocht. 

Zo kunnen wij een douche unit laten plaatsen. In de meeste gevallen is de badkamer in de derde week gereed.