badkamer utrecht

Contact

phone

06 452 755 27

BADKAMER SOUTERRAIN

banner
banner

BADKAMER SOUTERRAIN

"wij zijn erg tevreden over zowel het resultaat als proces"

Omschrijving '

Leuk project in hartje Lombok. De badkamer moest volledig worden vernieuwd. Ook was er de wens om een kamer te splitsen naar 2 kamers. Voor deze splitsing heb ik een oude deur gezocht om de oude stijl te handhaven. Verder heb ik geadviseerd om de dikke betonvloer uit de badkamer te verwijderen en deze te isoleren en opnieuw te storten. Dit scheelt heel veel koud. Mede hierdoor konden we gelijk de riolering naar behoren vernieuwen en opnieuw aansluiten. Door deze goede basis konden we alles goed opbouwen.

 

'

Referentie '

Michiel heeft bij ons naar volle tevredenheid een grote kamer gesplitst in twee kinderkamers, een nieuwe badkamer aangelegd en de CV ketel vernieuwd en verplaatst.

Hij dacht van begin tot eind mee over hoe onze wensen het beste konden worden gerealiseerd en bracht hierbij verschillende goede ideeën in waar wijzelf niet aan hadden gedacht. De werkzaamheden zelf zijn goed en naar wens verlopen. De communicatie tijdens de verbouwing was erg prettig:  elke dag is aangegeven wat er is gebeurd en wat er de dag erop zou gebeuren. Samenvattend: wij zijn erg tevreden over zowel het resultaat als proces

 

'

BADKAMER SOUTERRAIN

badkamer modern5

BADKAMER SOUTERRAIN

In deze badkamer zijn niet alle wanden betegeld. Er worden tegenwoordig veel combinaties gemaakt. Tegels met stucwerk of een andere afwerking.

 

Het moet praktisch blijven. Badkamers blijven natte ruimtes. Je moet dus rekening houden met de waterbelasting op materialen.