badkamer utrecht

Contact

phone

06 452 755 27

BADKAMER IN JAREN 30-STIJL

banner
banner

BADKAMER IN JAREN 30-STIJL

"De verbouwing werd een feest"

Omschrijving '

Op een prachtige locatie in het centrum van Utrecht. Een zeer verouderd badkamer waar echt wat aan gedaan moest worden. Bovendien is een gasgeiser in de badkamer niet de beste optie. Alles moest eruit met respect voor de nog te gebruiken onderdelen zoals de spiegelkast (gemaakt door Jan Koppelaar), wastafel en bidet. Het oude stucwerk hebben we verwijderd en de totale ruimte voorzien van nieuwe betegeling. Er is gekozen voor een open doucheruimte, hier leent de badkamer zich dan ook uitstekend voor.

'

Referentie '

Een badkamer uit de jaren dertig van de vorige eeuw, joekel van een gasgeiser, gietijzeren bad, totaal versleten vloertegels. Er moest wat gebeuren! We kwamen dankzij advies van een vriend terecht bij van Heugten Bouw.

Michiel verdiepte zich in onze specifieke wensen. Hij stond open voor vermeende oplossingen van ons, leken. Hij gaf goed advies.

De verbouwing werd een feest. Michiel  voerde de uiteindelijke plannen degelijk uit, met oog voor de bijzonderheden van het huis. Het resultaat is geheel naar onze wens. Onze volgende klus vertrouwen we graag weer toe aan Van Heugten Bouw.

 

'

BADKAMER IN JAREN 30-STIJL

badkamer oude stijl

BADKAMER IN JAREN 30-STIJL

Het gaat hier om een jaren-30 woning. Vaak moet het oude stucwerk volledig worden verwijderd. Onze vuistregel is vanuit de basis weer opbouwen.  

In oude huizen is het ook belangrijk om naar de aarding van de installatie te kijken. De aarding wordt indien nodig vanuit de groepenkast aangelegd.