stap2 bouwtekening1

Contact

phone

06 452 755 27

AANBOUW DOLDERSEWEG

banner
banner
banner
banner

AANBOUW DOLDERSEWEG

"Michiel heeft goed werk geleverd met het maken van een aanbouw bij mijn woning. Het was een lastig karwij met een aantal moeilijke constructieve details en detailleringen."

Omschrijving '

De aanbouw in Den Dolder is klein maar wel complex. Deze aanbouw maakt een koppeling tussen het bestaande huis en een eerdere aanbouw. Hierdoor ontstaan er diverse ingewikkelde aansluitingen die op detailniveau moeten worden uitgewerkt. Deze opdrachtgever heeft zelf het tekenwerk verzorgd. In samenspraak met elkaar is er een fantastisch resultaat geboekt. De schuifpui en het kozijn aan de voorzijde is hergebruikt. Grappig element is het verzonken bad in de kruipruimte.

 

'

Referentie '

Michiel heeft goed werk geleverd met het maken van een aanbouw bij mijn woning. Het was een lastig karwei met een aantal moeilijke constructieve details en detailleringen. Hij kwam zelf met verbeteringen in het ontwerp en overlegde altijd bij problemen. Het werk is binnen de afgesproken tijd opgeleverd en er was nauwelijks sprake van overschrijding van de kosten! Ik zou geen moment twijfelen Michiel weer in te schakelen voor een nieuw project of hem aan te bevelen bij anderen.

'

AANBOUW DOLDERSEWEG

den dolder aanbouw

AANBOUW DOLDERSEWEG

Wanneer je aan een oud huis aanbouwt, in dit geval een jaren dertig woning, is het van groot belang dat de detaillering klopt en de aansluitingen op het bestaand gedeelte mooi overvloeien.

 

Soms moeten we hiervoor hout laten maken bij een timmerfabriek. Dat is geen enkele probleem. Want wij kunnen alles identiek na laten maken. Zo kan de oude stijl worden doorgevoerd in de nieuw aan te bouwen delen.