stap2 bouwtekening1

Contact

phone

06 452 755 27

AANBOUW HERMAN HIJERMANSTRAAT

banner
banner
banner

AANBOUW HERMAN HIJERMANSTRAAT

"TOT OP DE DAG VAN VANDAAG ZIJN WIJ TEVREDEN MET DE UITVOERING VAN ONZE VERBOUWING"

Omschrijving '

Een grote verbouwing met een uitbreiding aan de achterzijde van het huis. Ook de verouderde CV installatie en de elektrische installatie hebben we opnieuw aangelegd. De bestaande vloer is geïsoleerd en er is een muur doorbraak gemaakt. Over de hele breedte van het huis is een aanbouw gerealiseerd. De dakbalken zijn in het zicht gehouden en de aanbouw is 30 cm lager dan de bestaande woning. Ook is er een erker gemaakt met gepotdekselde planken. Dit alles maakt deze aanbouw tot een bijzondere opdracht. 

'

Referentie '

Tot op de dag van vandaag zijn wij tevreden met de uitvoering van onze verbouwing.

In 2013 kochten wij een oudere woning met veel tuin, maar alles moest verbouwd worden. Onder andere een uitbouw van 9x3 meter. Toen we bij het zoeken naar een geschikte aannemer in gesprek kwamen met van Heugten Bouw, hadden we hier meteen een goed gevoel bij. Door het meedenken van Michiel (aannemer) en het  aandragen van diverse oplossingen heeft dit ons behoorlijk wat geld bespaard t.o.v. het oorspronkelijke plan dat er lag. Tijdens de verbouwing was er een goede onderlinge communicatie en alles werd snel en vakkundig uitgevoerd door het bekwame team van van Heugten Bouw.

Wij wensen Michiel en zijn team daarom in de toekomst veel succes en opdrachten toe!

'

AANBOUW HERMAN HIJERMANSTRAAT

aanbouw vleuten4

AANBOUW HERMAN HIJERMANSTRAAT

Deze opdrachtgever werkte zelf mee om de kosten te beperken. In goed overleg zijn er onderdelen die zelf gedaan kunnen worden. Soms kan het sloopwerk al worden gedaan of enigszins worden voorbereid.

Wij hebben de aanbouw casco geplaatst. Dit betekent wind en waterdicht. Als je handig bent en je vindt het leuk om te klussen kan je toch op deze manier geld besparen. We adviseren je hier graag bij over hoeveel werk het is en of het dus haalbaar is.