stap2 bouwtekening1

Contact

phone

06 452 755 27

AANBOUW VERENIGINGSTRAAT

banner
banner
banner
banner
banner

AANBOUW VERENIGINGSTRAAT

"DE GESPREKKEN VOORAF GAVEN MIJ HET VERTROUWEN WAT IK NODIG HAD OM MET MICHIEL IN ZEE TE DURVEN GAAN"

Omschrijving '

Veel huizen in de stad zijn mooi maar aan de kleine kant. In deze straat staan veel huizen die al een uitbreiding hebben aan de achterzijde van het huis. Voor mij de opdracht om de bestaande uitbreiding samen met een nieuw gedeelte samen te voegen. De oude betonvloer wordt in zijn geheel verwijderd. Oude vloeren zijn meestal koude bruggen die niet echt goed samengaan met vloerverwarming. Er is gekozen voor een Red Seder rabat als gevelafwerking. De extra grote openslaande deuren in combinatie met een lichtstraat van Velux maakt deze aanbouw verrassend licht.

'

Referentie '

Ik ben zeer tevreden over de uitbouw van mijn woning die Van Heugten Bouw heeft gerealiseerd. Voorafgaand aan de bouw hebben we onze bouw- en constructietekeningen uitvoerig besproken. We vonden het belangrijk het hele plaatje duidelijk te hebben. De gesprekken vooraf gaven mij het vertrouwen wat ik nodig had om met Michiel in zee te durven gaan Bovendien hebben de gesprekken ervoor gezorgd dat de realisatie van de uitbouw vlot verliep en er weinig onduidelijkheden waren tijdens de verbouwing.

Het is een mooie uitbouw geworden. Ook toen er achteraf nog wat puntjes op de ’i’ gezet moesten worden, zoals de vloer die niet helemaal strak aansloot, kwam hij gewoon om dit te herstellen. In de toekomst zou ik hem weer bellen voor grote klussen aan mijn huis!

 

'

AANBOUW VERENIGINGSTRAAT

aanbouw van achter

AANBOUW VERENIGINGSTRAAT

Deze opdrachtgever was al ver gevorderd met de voorbereidingen. Een vriend van de klant komt zelf ook uit de bouw en deed de begeleiding. Een neef met een bouwadviesbureau heeft het tekenwerk gedaan. Wij hebben de uitvoering gedaan en zo was het team compleet.

Voor deze aanbouw is gekozen voor een contrast tussen oud en nieuw. Het Red Seder zal vergrijzen en prachtig staan bij de oude gevel. Ter besparing is de gevel met de buurman met geïmpregneerd vuren uitgevoerd.