stap2 bouwtekening1

Contact

phone

06 452 755 27

AANBOUW SPARRENDREEF

banner
banner
banner

AANBOUW SPARRENDREEF

"WE WISTEN ALTIJD HOE HET ERVOOR STOND, WAARDOOR WE NOOIT VERRAST WERDEN"

Omschrijving '

Door ruimtegebrek op de verdieping van deze woning ontstond het idee om de schuur en bijkeuken met het huis te verbinden. De schuur wordt dan slaapkamer en je kan van binnenuit de bijkeuken in. Een rechthoekige eenvoudige aanbouw. Met als uitdaging de koppeling met twee andere bestaande gebouwen. Verschillende niveaus, aansluiting op dakgoten een puntdak etc. Wij besteden veel aandacht aan deze details. De details moeten degelijk worden uitgevoerd met gebruik van duurzame materialen. Mede dankzij de lichtstraat van Velux, een gekoppeld raam en een lichtkoepel in de keuken is het een fantastisch licht geheel geworden.

'

Referentie '

Ergens halverwege 2016 hebben wij een afspraak gemaakt met Michiel van Heugten om onze ideeën voor een uitbouw door te spreken. Michiel gaf ons nog wat mogelijkheden, zoals het creëren van extra licht in zowel de geplande uitbouw als het al bestaande gedeelte. Na samen besloten te hebben om verder te gaan met Van Heugten bouw, gingen in oktober de werkzaamheden van start. Dit heeft uiteindelijk geresulteerd in een prachtige uitbouw. Wat ons echt erg heeft aangesproken is de pragmatische aanpak, goede communicatie en de openheid van Michiel: we wisten altijd hoe het ervoor stond, waardoor we nooit verrast werden. Wij raden Van Heugten dan ook zeker aan bij iedereen die van plan is om het huis te gaan verbouwen!!

 

'

AANBOUW SPARRENDREEF

aanbouw sparrendreef interieur4

AANBOUW SPARRENDREEF

Deze opdrachtgever had al het sloopwerk voorbereid. Ook de graafwerkzaamheden voor de fundering waren al uitgevoerd. Deze had ik samen met de klant uitgezet.

 

Er zijn altijd onderdelen die al voorbereid kunnen worden. Deze zaken kunnen we bespreken tijdens de offertefase. Op deze manier kunnen er kosten worden bespaard.